Viskis MAKER'S MARK

45,90 €
Su PVM
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Paskutinė prekė

date_range Preliminarus išsiuntimo laikas Today

Maker‘s Mark viskio išskirtinė savybė yra meistriškumas (ang. crafting), tai yra ypatingas, perdėtas atidumas detalėms ir kokybei kiekviename gamybos proceso žingsnyje, pradedant ingredientais, baigiant butelio dizainu. Vanduo, Maker‘s Mark gamybai, yra išgaunamas iš skaidraus kalkakmeniais filtruoto šaltinio, kuris teka distilerijos teritorijoje. Jis yra grynas ir be geležies, idealiai tinkamas viskio gamybai. Maker‘s Mark gamyboje vietoje tradiciškai naudojamų rugių, naudojami raudonieji žieminiai kviečiai, kurie viskiui suteikia minkštesnį ir saldesnį skonį. Kukurūzai yra perkami tik iš mažų ūkių, užtikrinančių aukščiausią žaliavos kokybę. O gamyboje naudojami miežiai yra daiginami natūraliai, nenaudojant cheminių procesų. Ne mažiau svarbus elementas – naujos amerikietiško ąžuolo statinės, kuriose viskis brandinamas. Lentos, iš kurių gaminamos statinės, ne mažiau nei 9 mėnesius laikomos lauko sąlygomis, siekiant atsikratyti kartokų taninų. Pagamintos statinės iš vidaus deginamos 4 sekundes. Kruopščiai paruoštos ąžuolo statinės brandinimo metu viskiui suteikia vanilės ir karamelės aromatus. Sandėlyje jos nuolatos rotuojamos, kad būtų maksimaliai suvienodinta brendimo sparta tarp aukštų ir žemų sandėlio vietų. Maker‘s Mark brandinamas maždaug šešerius metus (pagal įstatymą minimalus burbono brandinimo laikas yra 2 metai, taigi – tris kartus ilgiau nei priklauso), tačiau ant butelio nėra amžiaus konstatavimo, nes viskis yra išpilstomas ir parduodamas, kai už kokybę atsakantys distilerijos darbuotojai sutinka, kad viskis yra „pasirengęs“. Išskirtinė šio viskio butelio dizaino savybė - butelio dangtelį puošiantis ryškios, raudonos spalvos vaškas, kuris yra tapęs unikaliu šio burbono skiriamuoju ženklu. Gamybos procese net ir šiandien kiekvienas butelis rankomis yra panardinamas į vašką, kaip tai buvo daroma nuo pat produkto sukūrimo. Kiekvienas Maker‘s Mark butelis yra unikalus savo išvaizda, nes nuo kamštelio nutekantis vaškas kiekvieną kartą sustingsta kitaip. Negana to, etiketės šiam produktui iki šiol yra kerpamos rankomis. Ne veltui, ant kiekvieno butelio užrašyta – „handmade“ (ang. rankų darbo). Skoninės savybės: Aromatas – ąžuolo, karamelės, vanilės ir dominuojantis kviečių Skonis - saldus, subalansuotas, su karamelės, vanilės ir vaisių esencijos skoniu Poskonis – švelnus ir subtilus

Dovaninė pakuotė su dviem stiklinėmis